Per-Arne Larsen blir ny klyngeleder for DesignArena

Fra 1. oktober skal han lede klyngens satsning mot NCE-status. Monica Hannestad er fungerende klyngeleder til tiltredelsen.

Publisert 30.06.2017

Per-Arne Larsen kommer fra Universitetet i Bergen hvor han, siden han tok mastergrad i religionsvitenskap, har jobbet med forskjellige oppgaver innen informasjon, rekruttering, digitalisering og web. Ellers på cv-en har han et år som informasjonsansvarlig hos Nordiske mediedager, og et år som gruppeleder i bystyret i Bergen.

– Inn i rollen som klyngeleder tar jeg med meg variert erfaring fra akademia og politikk, stor nysgjerrighet for designdrevet innovasjon og entusiasme for prosjektet. Jeg beundrer arbeidet som er gjort så langt og den kompetansen som befinner seg i miljøet, så det er med respekt og en viss skrekkblandet fryd jeg ser frem til å starte, sier han.

Per-Arne forteller videre at han ser spesielt frem til å møte folk og lære området bedre å kjenne. En viktig del av jobben som overtas fra Torhild Eide Torgersen er å lede arbeidet med å oppnå NCE-status for klyngen.

– Det er mange steg på den veien som blir utfordrende og gøy, og jeg gleder meg, sier han.

Torhild blir i organisasjonen som prosjektleder for det nyopprettede Samfunnseksperimentariet::

–  Noe av det jeg syns er aller mest spennende i DRB og som jeg virkelig brenner for, er å kunne arbeide med langsiktige prosjekter som tar for seg komplekse samfunnsutfordringer. Som innovasjon innen utdanningssektor, helse, arbeidsledighet – de store samfunnsutfordringene vi står ovenfor. 

Les mer her: Merk: Monica Hannestad vil være fungerende klyngeleder inntil Per-Arnes tiltredelse 1. oktober. Alle henvendelser vedr. klyngearbeidet bes rettet til henne.