HAVlunsj: Elektronikkproduksjon for gründere

Dato & tid
15.06.2017 11:30 — 15.06.2017 12:30

Kl
11:30–12:30

Gratis

Det blir servert lunsj

Sted: Mellomrommet hos BTO, 2. etg på Vitensenteret, Thormøhlens gate 51, 5006 Bergen

HAVlunsj er en serie med lunsjmøter i regi av GCE Subsea, BTO/Nyskapningsparken, NCE Seafood, NCE Maritime Cleantech og Marineholmen

Publisert 08.06.2017

Velkommen til HAVlunsj med Mekatronikk AS onsdag 15. juni fra klokken 11.30-12.30 i BTO/Nyskapingsparken sine lokaler.

Mange gründerbedrifter jobber med en produktidé som innebærer utvikling og sammenstilling av komponenter bestående av mekanikk, elektronikk og programvare. Denne gangen er temaet elektronikkproduksjon for gründere og vi får bedriften Mekatronikk AS fra Åsane på besøk for å gi gründere en kort innføring i hva som er viktig å vurdere når man skal starte produksjon av slikt utstyr, enten det er prototyping eller kommersielle produksjonsserier. Arrangementet er primært for gründerbedrifter i OIA og andre gründerbedrifter i Nyskapingsparken, men det er også åpent for andre gründerbedrifter eller små bedrifter som er interessert i denne tematikken og er medlemmer av GCE Subsea.

HAVlunsj er en serie med lunsjmøter i regi av GCE Subsea, BTO/Nyskapningsparken, NCE Seafood, NCE Maritime Cleantech og Marineholmen. HAVlunsj skal være en uformell møteplass for havnæringene, med fokus på kompetanseheving og nettverksbygging. HAVlunsj blir arrangert en torsdag i måneden.