Prosjektverksted med DesignArena: Sjømat

Dato & tid
23.02.2017 13:00 — 23.02.2017 16:00

Pris
Gratis

Sted: Marg & bein, Fosswinckels gate 18

Møt klyngemedlemmer og aktører fra sjømatbransjen på Marg & bein 23. februar

Publisert 16.02.2017

Et av de store ønskene som kom frem fra rundebordsmøtet vi arrangerte med DesignArena i høst, var en uformell samlingsplass der klyngemedlemmer kan møtes for å diskutere nye prosjekter og samarbeid i klyngen – et prosjektverksted.

Det gleder oss derfor å invitere til prosjektverksted 23. februar på Marg & bein. Initiativet går på rundgang blant medlemmene våre, og denne gangen er det representanter fra Node Create, Haltenbanken, Sonat og DT-alumni som har stått for planleggingen og kommet opp med et spennende program for ettermiddagen.

Tema for første samling er sjømatbransjen. Utgangspunktet for tema er ferske tall som viser at fiskekonsum blant unge er nedadgående. Hva skal til for å så yngre til å spise mer fisk, og hvilke muligheter ligger det her for medlemsbedrifter i klyngen?

Workshopen er interessant for alle som ønsker å bli bedre kjent med sjømatbransjens utfordringer, og med bedrifter i næringen som har en uttalt interesse for å lære mer om designkompetanse og hva det kan by på inn i deres bedrifter.

Dette er også en god anledning til å bli bedre kjent med andre klyngemedlemmers kompetanse og gjøre seg opp tanker om hvordan en kan jobbe sammen på fremtidige prosjekter.

Program

Vi starter med noen korte presentasjoner fra tre ulike aktører innen sjømatbransjen og deres syn på nedgangen. Her blir det anledning til å stille spørsmål.

Resten av ettermiddagen er satt av til workshop og idémylding i grupper.

Etterpå blir det muligheter for god mat og drikke for de som vil det. De beste prosjektene oppstår jo som vi vet når folk får litt uhøytidelig hygge sammen!

 

Påmelding skjer per mail til Lars Petter Aase.

Vel møtt – vi gleder oss!